Insert headers and footers

Stap voor stap naar jouw ideale droomgewicht!

Je wilt veel afvallen of slechts een beetje met als doel je droomgewicht bereiken.

Je wilt er goed uitzien, je gewoon goed voelen in je lichaam en het is je wens om eindelijk van de laatste kleine love handles af te komen of zelfs nog wat meer gewicht te verliezen. 

Dan is de LR LIFETAKT Body Mission de weg naar je persoonlijke droomgewicht en naar nieuw zelfvertrouwen. 

Zelfs na de zwangerschap, voor een bruiloft of een andere belangrijk evenement, is een nieuw, geweldig lichaamsgevoel een perfecte start van een nieuwe levensfase.

Je wilt er desondanks goed uitzien en je gewoon goed voelen in je lichaam.

Geen probleem!

LR Lifetakt Body Mission is jouw dagelijkse extra voor een nieuw, aantrekkelijk lichaamsgevoel

De 28 Days Body Mission is een totaalpakket, samengesteld door voedingsexperten, die je 28 dagen lang ondersteunt op je weg naar een feel-good-gewicht.

Jouw dagelijkse extra voor een nieuw, aantrekkelijk lichaamsgevoel.

Je lichaamsmissie ondersteunt je op drie manieren

Maaltijdvervanger
Vervang twee van de drie dagelijkse maaltijden door de FiguActive producten. De heerlijke shakes, soepen en müesli zijn makkelijk en snel te bereiden of kies voor een handige maaltijdreep

Dieetbegeleiders
Pro Balance en Protein Power – Jouw dieetbegeleiders ondersteunen je bij je dieet, voorzien je van voedingsstoffen en ondersteunen de spieropbouw. De kruiden-afslankthee zorgt ervoor dat je meer water drinkt. De thee is calorievrij en stilt het hongergevoel.

Online coach
Je krijgt exclusieve online toegang tot je persoonlijke dieetcoach met wekelijkse voedingsschema’s, lekkere recepten, opvolging van je gewicht, een community, fitness-video’s en nog veel meer.

Winkelwagen