Insert headers and footers
Hoe kan jij je immuunsysteem boosten

Hoe je immuunsysteem boosten?

Een paar dagen geleden hoorde ik van een dokter die zei dat we eigenlijk niet goed bezig zijn. 
Hij vertelde het volgende:

Als een vrouw zwanger is, wordt haar babytje in de buik beschermt voor allerlei ziektekiemen. Van zodra het babytje geboren wordt komt het in contact met allerlei bacteriรซn en virussen.
Na een paar maand steek de baby van alles in zโ€™n mondje, dus ook de bacteriรซn en virussen. Het kind wordt wel ziek maar zo bouwt het immuniteit op en wordt de weerstand verhoogt.

Nu, in deze tijd doen we net het omgekeerde.
  • We moeten een mondmasker opzetten voor het virus.
  • We moeten onze handen ontsmetten voor het virus.
  • We moeten 1,5 afstand houden van elkaar voor het virus.
  • We moeten in onze bubbel blijven voor het virus.
  • Ons hele sociale leven is stilgelegd om ons te beschermen voor het virus
Wat gebeurt er nu met onze weerstand?

Deze wordt afgebroken omdat we ons zodanig moeten beschermen tegen dat virus.
Eenmaal alles terug toegelaten gaat worden, we weer buiten onze bubbel contact mogen hebben met andere mensen en we terug gaan knuffelen dan gaan de meeste mensen vlugger infecties oplopen en ziek worden omdat hun immuunsysteem sterk is verzwakt.

Waarom vertellen ze ons dan niet het volgende:
๐๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ซ๐ฆ ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ญ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ข๐ซ๐ฎ๐ฌ ๐ž๐ง ๐ณ๐จ๐ซ๐  ๐ž๐ซ ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐จ๐จ๐ค ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ฃ๐ž ๐ข๐ฆ๐ฆ๐ฎ๐ฎ๐ง๐ฌ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ฆ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ค๐ญ!

Wacht niet tot ze je dit gaan vertellen. Zorg er zelf voor dat je immuunsysteem elke dag een boost krijgt en zo hoog mogelijk staat.
Doe dit door gezond te eten en een natuurlijk voedingssupplement te nemen met Aloรซ Vera, gember, zink, honing en citroen. Het zit boordevol vitaminen en het houdt je sterk.

Ik drink de Aloรซ Vera al langer maar vorig jaar in maart ben ik met de immuun plus gestart. Ik merk echt een duidelijk verschil want normaal heb ik in het voorjaar en in het najaar elke keer een verkoudheid en van vorig jaar maart tot nu ben ik geen dag ziek geweest. Ik kan het echt alleen maar aanbevelen.
Andere mensen die het ook nemen, gaan dit alleen maar bevestigen.
Ik ben tot op vandaag ook van corona gespaard gebleven!

๐‰๐—ฒ ๐ค๐š๐ง ๐ž๐ซ ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ง ๐จ๐ฆ ๐ฃ๐ž ๐—ถ๐—บ๐—บ๐˜‚๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐ญ๐ž ๐›๐จ๐จ๐ฌ๐ญ๐ž๐ง en je ๐˜‡๐—ฎ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป.
๐–๐š๐ญ ๐๐จ๐ž ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐ฆ ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ซ๐ฆ๐ž๐ง?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen