Insert headers and footers

Lindsay

Hallo allemaal, Ik heb een zware vorm van fibromyalgie. Dat zorgt ervoor dat ik vaak spierpijn heb maar ik ben ook meer vermoeid. Nu bij LR hebben we de Aloë Vera drinking gel. De active freedom werd mij daarom aangeraden. Nu ik neem al heel veel supplementen omdat ik vaak langsga bij Chinese arts die mij echt goed helpt en daar krijg ik al extra vitamines, maar de spierpijn bleef en ook ja ik moest vaak nog wat extra slapen overdag.

Ik stond erg sceptisch wat dit drankje betreft want kon niet geloven dat dit drankje mij kon helpen. Nu ik neem het nog maar sinds 7 juni, wel 3 keer 30 ml per dag maar nu zijn we al enkele weekjes verder en ik merk vooral dat ik weer veel meer energie heb. Voor mij belangrijk want heb twee jonge kinderen die ik de nodige aandacht wil geven. Niet leuk als mama telkens weer wat moet rusten. Ook de spierpijn die ik ervaarde vooral in de nacht is veel beter.

Dus ik moet ook toegeven, had het niet gedacht, maar dit drankje helpt mij wel. Het is een 3-voudige kick voor uw spier- en skelet stelsel. + mobiliteit: het behoud van kraakbeen wordt ondersteund + ondersteunen van het behoud van botten + energie: ondersteunt de energiestofwisseling en vermindert vermoeidheid Het bevat echt wel 88% Aloë Vera bladgel, ook vitamine E, collageen, glucosaminesulfaat, chondroitinesulfaat en het actieve bestanddeel vitamine C. Duitse kwaliteit Ik ben overtuigd en ben blij dat ik vooral weer energie heb.

Winkelwagen