Insert headers and footers
Wat aloe vera voor mij doet

Waarom Aloë Vera drinken goed is voor jou?

In mijn blogs deel ik je mijn ervaringen over de gezondheid -en verzorgingsproducten die ik dagelijks gebruik.

Maar niet alleen mijn eigen ervaringen. Ik ga jullie ook de ervaringen delen van de mensen om mij heen, familie, vrienden en klanten. Want zij raken ook meer en meer overtuigd van de kwaliteit van deze producten.

Waar wil ik het in deze blog over hebben?

Ik hoor regelmatig mensen klagen over pijn in hun gewrichten en spieren, vermoeidheid, fibromyalgie, proriasis, last van onrustige benen, spataderen, stress, overgevoelige darmen, maagklachten, last van te hoge bloeddruk, te hoge cholesterol, menopauze enz….enz…

Veel van bovengenoemde lichamelijke problemen had ik vroeger ook.

Tot ik 10 jaar geleden de Aloë Vera drinkinggel Sivera ontdekte en deze begon te drinken. Ik wou heel graag weten wat het met mijn gezondheid zou doen. Ik dacht:

“Ik neem dit want ik ben het waard”

In eerste instantie merkte ik er niet veel van. Maar na een paar maand voelde ik toch wel dat ik mij beter voelde in mijn vel.

Ik had meer energie, had geen pijn meer in mijn gewrichten, had geen onrustige benen meer. Ook geen last meer van mijn spataderen, (bij zomerse temperaturen had ik een pijnlijke druk in mijn benen maar dit verdween ook na een tijd door het drinken van de Aloë Vera Sivera).

Wat ik ook bijzonder vind, veel dames van mijn leeftijd en zelfs jonger zitten in de menopauze, hebben last van opvliegers en humeurschommelingen en ze vinden dit heel vervelend, dit heeft een grote invloed op hun dagelijkse leven. Ik heb daar totaal geen last van en daar ben ik uiteraard heel blij om.

Ik ben 10 jaar geleden gestart om preventief voor mijn gezondheid te zorgen en ik ben op de dag van vandaag bijzonder dankbaar voor de verbluffende resultaten die ik er van heb.

De Aloë Vera drinkinggel is mijn levenselexir. Door het dagelijks drinken van 90 ml voel ik mij op en top in mijn vel.

In deze video vertellen andere mensen hun verhaal wat Aloë Vera drinkinggel voor hun gezondheid heeft gedaan.

Bekijk hem zeker als je er meer wil van weten en jij ook iets wil doen aan jouw gezondheid.

*Not an apple – but 90 ml Aloë Vera drinkinggel a day keeps the doctor away *💞🙏

Hieronder lees je ook een paar getuigenissen van tevreden gebruikers van de Aloë Vera drinking gel.

Wil jij er graag ook meer van weten of ontdekken of het ook iets aan jouw gezondheid kan doen. Neem dan contact op en we bekijken samen welke Aloë Vera drinking gel jouw gezondheid kan ondersteunen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen